Pedicure manicure

Voetklachten & mooie voeten

Wij bieden deskundige voetbehandelingen voor de man en vrouw om ongemakken en pijnklachten te verhelpen en te voorkomen. Professionele en deskundige aandacht en verzorging voor uw voeten is toch vanzelfsprekend wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers uw voeten jaarlijks afleggen?

Voetklachten zijn vaak pijnlijk waardoor comfortabel lopen belemmerd wordt. Pijnlijke en ingegroeide teennagels, branderig eelt, stekende likdoorn, kalk- en schimmelnagels zijn veel voorkomende klachten, maar deze kunnen vrij eenvoudig verholpen worden. Het verzorgen van de voeten, resulteert ook in mooie voeten. U kunt met een gerust hart de slippers en open schoentjes uit de kast halen als de zon weer schijnt.

Heeft u last van nagels die snel afbreken of scheuren? Dan zijn gelnagels dé oplossing. Met gelnagels zien de handen er altijd keurig verzorgd uit.


Manicure

Dit is dé basis voor een mooie en verzorgde nagels. Na de manicure zien de nagels en handen er weer prachtig uit. De behandeling bestaat uit het volgende:

  • Model vijlen van natuurlijke nagels
  • Verzorgen van de nagelriemen met een verzorgende nagelriemolie
  • Een verwarmd handbadje met een verzorgend handproduct
  • Nagels schoonmaken
  • Handen insmeren en masseren met een verzorgende handcreme
  • Lakken van de nagels is optioneel

Gelnagels

Gelnagels kunnen bijna bij iedereen worden toegepast, behalve bij schimmels en nagelziektes. Gelnagels kunnen toegepast worden bij nagelbijters. Dit is dé manier om van deze slechte gewoonte af te komen.

Gelnagels dienen eens in de 3-5 weken opgevuld te worden.

GelColor by O.P.I.

GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! Bij deze behandeling worden de natuurlijke nagels van te voren in model gevijld, de nagelriemen worden behandeld, de gewenste kleur wordt aangebracht, gelcolor wordt uitgehard door UV licht en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende handcrème.

GelColor kan aangebracht worden over de natuurlijke nagels of over een gelnagel. GelColor blijft ongeveer 2 weken netjes zitten op de handen en wel 6 tot 8 weken op de teennagels. Wilt u nog langer plezier hebben an de kleur? Dan is het aan te raden om een verstevigend laagje gel over de natuurlijke nagels aan te brengen. GelColor wordt met LEDlight uitgehard.

U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Voor ieder is er een geschikte kleur te vinden.

Boek deze behandeling