MEGAN

Maak kennis met de meest geavanceerde innovatie in technologie en cosmetica. Megan brengt je dichter bij de toekomst en helpt je om je huid te verzorgen én te verbeteren met een systeem dat vanuit de diepste weefsels een buitengewone celregeneratie bewerkstelligt.

Megan creëert een nooit eerder bereikte synergie door het samenvoegen van Tri Synergy Tech™ technologie, die het voor het eerst mogelijk maakt om de eigenschappen van 3 technologieën te combineren met Hi-Tech Performing Cosmetics.

  1. Hi-freq: Stimuleert, regenereert en remodelleert.
  2. Dermaboost: Verbetert de doorlaatbaarheid van cellen.
  3. Led RGB: Zorgt voor een betere opname van de verschillende concentraten.

De Megan is een gepersonaliseerde behandeling afgestemd op jouw behoeften en de eerste resultaten zijn al zichtbaar tijdens de eerste behandeling. Het optimale resultaat wordt bereikt in een kuur van 4 behandelingen binnen 8 weken.

  • Pigmentvlekken / corrigerende behandeling: Bestrijdt pigmentvlekken welke veroorzaakt zijn door fotoveroudering en vrije radicalen.
  • Verhelderende behandeling: Revitaliseert en verhelderd de huid.
  • Liftende behandeling: Verstevigd, strijkt glad en herdefinieert de gelaatstrekken en egaliseert diepe rimpels en huidplooien.
  • Fillerbehandeling: Vult de rimpels en versterkt de mechanismen van de huid.
  • Porie verfijnende behandeling: Verzorgt en hersteld het huidoppervlak, zodat deze vrij blijft van onzuiverheden en voorkomt een glimmend effect.
Boek deze behandeling