Huidverbeterende behandeling

Met PCA Skin krijg je als het ware letterlijk een nieuwe huid. Deze zogenaamde Glycolpeeling is dan ook al zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond en de manier waarop wij – als gekwalificeerd huidspecialist – met de serums verschillende huidproblemen in één behandeling tegelijk kunnen aanpakken

  • het verminderen van oppervlakkige lijntjes
  • het verbeteren van de huidstructuur
  • het bestrijden van kleurverschillen en roodheid
  • het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne.

De behandeling

Milde ingrediënten, zoals zuren, antioxidanten en huid verhelderende werkstoffen zijn met zorg gecombineerd om de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlagen te verwijderen en de zachte, stralende huid die eronder zit naar boven te halen. Deze professionele behandelingen, aangevuld met de dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat.

Wij stellen een persoonlijk behandelplan samen met de voor u perfecte combinatie van professionele PCA skin behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten om de huid zichtbaar te verbeteren en een egalere teint te krijgen.

Boek deze behandeling