Cosmetische arts

Bent u op zoek naar een natuurlijke frissere uitstraling, of wilt u iets laten corrigeren wat u minder mooi vindt aan uzelf? Hier leest u wat arts Katja Valera Holthus voor u kan doen. Met de juiste benadering en passende behandeling zorgt zij voor een optimaal resultaat.

Behandeling met injectables

Injectables zijn injectievloeistoffen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht. Injectables zijn onder te verdelen in ‘botuline toxine’ en ‘fillers’.

Botuline toxine nuanceert de plaatselijke spieractiviteit onder rimpels. Het geeft vooral een goed effect bij mimische rimpels, die ontstaan door spieractiviteit. Voorbeelden hiervan zijn fronsrimpels, horizontale lijntjes op het voorhoofd, lachrimpels, kraaienpootjes rond de ogen en lijntjes rond de mond.

Botuline toxine wordt ook gebruikt bij functionele behandelingen, zoals tegen overmatige transpiratie en tandenknarsen.

Fillers worden toegepast in verschillende huidlagen en onder de huid: zij corrigeren en herstellen gezichtsvolume in de diepte, oppervlakkige lijntjes en plooien, specifieke gebieden zoals lippen, de gebieden rond de mond en rond de ogen, de neus, het decolleté en de handen. Zij kunnen ook gebruikt worden voor een betere hydratatie van de huid. De keuze van de filler hangt af van het doel. Bepaalde fillers stimuleren de huid tot eigen collageenvorming, terwijl hyaluronzuren een directe toevoeging aan de huid zijn. Beide zijn identiek aan lichaamseigen stoffen en er hoeft geen allergietest aan vooraf te gaan. Fillers worden ook gebruikt voor functionele behandelingen, zoals het verhelpen van ontstoken mondhoeken.

Wil je meer weten over deze behandelingen? Bel ons of loop de salon even binnen. Boek een gratis consult en laat je informeren over de diverse mogelijkheden.

Boek deze behandeling