Behandelingen

Naast heerlijke gezichtsbehandelingen verzorgen wij massages, specifieke gezichtsbehandelingen, pedicure, lichaamsbehandelingen en zetten wij permanente make-up en gelnagels. Bij Beauty Sportief Joyce Golverdingen zijn ook een cosmetisch arts en gespecialiseerde pedicure werkzaam.

Maak kennis met de professionaliteit van de specialistes. Én geniet van onze gastvrijheid.


MEGAN

MEGAN

Maak kennis met de meest geavanceerde innovatie in technologie en cosmetica. Megan brengt je dichter bij de toekomst en helpt je om je huid te verzorgen én te verbeteren met een systeem dat vanuit de diepste weefsels een buitengewone celregeneratie bewerkstelligt.

Permanente make-up

Altijd natuurlijk opgemaakt met permanente make-up.

Definitief ontharen

Nooit meer scheren en geen zorgen om ongewenst haargroei.

Huidverbeterende behandeling

Effectieve behandelingen voor diverse huidproblemen bijvoorbeeld acne, rimpels en huidstructuur.

Gezichtsbehandeling

Welke gezichtsbehandeling werkt voor jou?

Pedicure manicure

Wij bieden deskundige voetbehandelingen voor de man en vrouw om ongemakken en pijnklachten te verhelpen en te voorkomen.

Cosmetische arts

Bent u op zoek naar een natuurlijke frissere uitstraling, of wilt u iets laten corrigeren wat u minder mooi vindt aan uzelf? Hier leest u wat arts Katja Valera Holthus voor u kan doen.

Transformational Cupping

Cupping is een oosterste geneeswijze die al eeuwen wordt beoefend. met een cupping massage breng je de doorbloeding van huid, bind- en spierweefsel op gang. Waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De vacuúm cup op je huid maakt verklevingen los.

Hotstone massage

Heerlijk ontspannende dieptemassage.

Aderbehandeling

Iedereen heeft wel eens een rood vlekje, steelwratje, couperose, pigmentvlekken of een andere onregelmatigheid op het gezicht of lichaam.

Lichaamspakking

De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden.

Pigmentvlekken verwijderen

De Yag laser verwijdert tatoeages en foutief aangebrachte permanente make-up. Ook pigment- en ouderdomsvlekken op handen en gezicht worden met de Yag laser door de specialistes van Beauty Sportief Joyce Golverdingen verwijderd.

Bindweefselmassage

Bij de diepe bindweefselmassage voor het lichaam, kijken we altijd naar de wensen, welk resultaat we kunnen behalen en wat de mogelijke oorzaken zijn. De massage zal de doorbloeding van de huid stimuleren, zodat er meer zuurstof zuur in het bloed komt en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dit helpt ook om het weefsel te stimuleren en de cellulite te verminderen.