Behandelingen

Naast heerlijke gezichtsbehandelingen verzorgen wij massages, specifieke gezichtsbehandelingen, pedicure, lichaamsbehandelingen en zetten wij permanente make-up en gelnagels. Bij Beauty Sportief Joyce Golverdingen zijn ook een cosmetisch arts en gespecialiseerde pedicure werkzaam.

Maak kennis met de professionaliteit van de specialistes. Én geniet van onze gastvrijheid.


Permanente make-up

Altijd natuurlijk opgemaakt met permanente make-up.

Definitief ontharen

Nooit meer scheren en geen zorgen om ongewenst haargroei.

Huidverbeterende behandeling

Effectieve behandelingen voor diverse huidproblemen bijvoorbeeld acne, rimpels en huidstructuur.

Gezichtsbehandeling

Welke gezichtsbehandeling werkt voor jou?

Pedicure

Wij bieden deskundige voetbehandelingen voor de man en vrouw om ongemakken en pijnklachten te verhelpen en te voorkomen.

Cosmetische arts

Bent u op zoek naar een natuurlijke frissere uitstraling, of wilt u iets laten corrigeren wat u minder mooi vindt aan uzelf? Hier leest u wat arts Katja Valera Holthus voor u kan doen.

Gelnagels

Heeft u last van nagels die snel afbreken of scheuren? Dan zijn gelnagels dé oplossing. Met gelnagels zien de handen er altijd keurig verzorgd uit.

Hotstone massage

Heerlijk ontspannende dieptemassage.

Aderbehandeling

Iedereen heeft wel eens een rood vlekje, steelwratje, couperose, pigmentvlekken of een andere onregelmatigheid op het gezicht of lichaam.

Lichaamspakking

De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden.

Pigment verwijderen

De Yag laser verwijdert tatoeages en foutief aangebrachte permanente make-up. Ook pigment- en ouderdomsvlekken op handen en gezicht worden met de Yag laser door de specialistes van Beauty Sportief Joyce Golverdingen verwijderd.