Het team van specialisten

 

Joyce Golverdingen

Ik ben Joyce Golverdingen, werkzaam vanaf 2000 bij Beauty Sportief.

Sinds 1 augustus 2008, eigenaresse van Beauty Sportief Joyce Golverdingen.

Mijn passie is schoonheidsverzorging en ik heb daar gelukkig mijn werk van kunnen maken. Ik ben gespecialiseerd o.a. in het zetten van permanente make-up, gezichtsbehandelingen, laserontharing en visagie.

Ik ben trots op mijn veelzijdige team die samen met mij de zaak maken tot wat het is en continu bezig zijn om alles eruit te halen.

Wij zijn samen altijd op zoek naar het beste voor de klant.

Voor welke behandeling u ook kiest, in onze salon kunt u rekenen op vakkundigheid, productkennis en een eerlijk en goed advies!

 

 

Charlotte Vos

Mijn naam is Charlotte Vos, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2007 werkzaam bij Beauty Sportief. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van Permanente make-up, het verwijderen van couperose, laser ontharingsbehandelingen en geef ik diverse gezichtsbehandelingen waaronder huid verbeterende behandelingen en heerlijke ontspannende gezichtsbehandelingen. Ik ontmoet u graag in onze mooie salon.

 

 

 

 

 

Nicole Kruisbergen

Mijn naam is Nicole Kruisbergen, schoonheidsspecialiste en pedicure bij Beauty Sportief. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Beauty Sportief en heb in deze jaren veel ervaring opgedaan in mijn vakgebied.

Voetbehandelingen of gezichtsbehandelingen, het is altijd fijn om een klant tevreden de deur uit te laten gaan. Ik ben all-round inzetbaar in de salon.

Dus maak gezellig een afspraak en dan zien we wat ik voor u kan betekenen.

 

 

 

 

 

Denise Vos

Mijn naam is Denise Vos.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Beauty Sportief als schoonheidsspecialiste.

Sinds 2014 ben ik ook gediplomeerd nagelstyliste. Mijn specialisaties zijn gelnagels en gelcolor.

Mensen met een glimlach de deur uit laten gaan, dat vind ik het mooiste van mijn vak!